praten

15 maart 2016 – Praten

Waar wil je niet over praten?

Over mijn liefdesleven

Tegenwoordig heeft iedereen wel wat te zeggen over het feit dat ik nog steeds vrijgezel ben. Ze vinden het naar voor me en zeggen dingen als; het komt vanzelf wel of ooit vind jij ook jouw ware. Ik vraag mij dan, is het zo ernstig om op je 24e nog vrijgezel te zijn? Ben ik dan zo kansloos?

Even serieus, ik vind het heerlijk om vrijgezel te zijn. Voor mij is het een bewuste keuze op dit moment, omdat ik gewoon te veel met mezelf bezig ben. Ik wil niet afhankelijk zijn van een wederhelft, iemand waar ik rekening mee moet houden. Ik heb daar gewoon even geen zin meer in. Wanneer ik daar wel weer zin in heb? Weet ik veel, misschien volgende week wel weer, maar ik zou er ook niet raar van opkijken als ik de eerste jaren nog even lekker vrijgezel ben.

Ik zeg niet dat ik nooit meer een relatie zou willen, maar voor nu vind ik het wel even prima en het zou fijn zijn als andere mensen dit ook zouden accepteren.