wishlist

Wishlist update #1

Eind 2015 maakte ik een wishlist met veel verschillende dingen die ik wilde gaan doen of wilde hebben. Inmiddels is het eerste kwartaal van 2016 voorbij en leek het mij leuk om een update te geven, want er zijn al een aantal wensen uitgekomen!

Om te beginnen met de grootste, maar ook de meest nodige wens op mijn wishlist, namelijk:

♦  Een nieuw huisje
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw huisje voor mijzelf en dan het liefst in het mooie Zwolle. Echter bleek het vinden van een betaalbaar huurhuisje in deze stad erg moeilijk, waardoor ik had besloten om ook weer te gaan zoeken in ‘mien stadsje’ Leeuwarden. En geloof het of niet, maar binnen no time had ik een appartementje gescoord! Ik ben nu de trotse eigenaresse van een appartement met twee slaapkamers.

Nieuw huisje wishlist

Mijn nieuwe onderkomen bevindt zich (voor de Liwadders onder ons) in de wijk Bilgaard. In Leeuwarden staat deze wijk niet zo heel goed bekend en werd het tot voor kort ook wel ‘Bilghetto’, oftewel de ghetto van Leeuwarden genoemd. Maar inmiddels is de wijk allang opgeknapt en verre van een ghetto te noemen. Er is namelijk veel gerenoveerd en er zit zelfs een mini winkelcentrum met onder andere een Action, Hema, Kruidvat, Albert Heijn en een aantal eetgelegenheden. Dit alles is nog geen vijf minuten lopen vanaf mijn appartement, dus echt ideaal! Ook mijn hogeschool is erg dichtbij, want deze is zo’n tien minuutjes lopen. Ghetto of niet, voor mij is dit een ideale wijk.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe stulpje en kan er in ieder geval de eerst komende vijf jaar wel blijven wonen. Wel moest er veel opgeknapt worden en dat bleek niet zo makkelijk als gedacht, maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn!

Een muur in mijn toekomstige huis voorzien van behang met een stenen muur print
Met de komst van mijn nieuwe woning, is ook meteen een tweede item op mijn wishlist in vervulling gegaan. Op mijn lijstje stond namelijk ook het behangen van een muur met een steenmotief print. En zoals je kunt zien op de foto hieronder, is dat dus gelukt! Mijn vader en een goede vriend van ons hebben deze muur voor mij behangen en ik ben er enorm blij mee! Het staat zo tof! Het is een wens om ooit zo’n muur in het echt te hebben, maar voor nu kan ik prima leven met dit behangetje.

wishlist huisje

Dit was de eerste update van mijn wishlist! Zoals je kunt zien zijn er nog maar twee items afgestreept, maar er volgen er vast nog veel meer! Het jaar is pas net begonnen, dus er is nog tijd genoeg voor mijn andere wensen.

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe onderkomen, ondanks dat het niet in Zwolle is. De reden dat ik eigenlijk naar een huisje in Zwolle zocht, was namelijk dat deze stad wat centraler ligt. Leeuwarden vind ik echt een fijne stad om te wonen, maar het is nu eenmaal best wel ver van de grote steden zoals Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Met het oog op stage, wat sneller te vinden is in deze steden, wilde ik daarom liever in Zwolle wonen. Toch ben ik blij dat ik uiteindelijk weer voor Leeuwarden gekozen heb, want zo’n appartement zou ik in Zwolle nooit zo snel gevonden hebben.

Heb jij ook een wishlist? En zo ja, zijn er al wensen die je kunt afstrepen? 

♥ – Tini