Schiermonnikoog

Schiermonnikoog, wat ben je mooi!

Afgelopen week ben ik drie dagen met mijn minor naar Schiermonnikoog geweest. Het was voor mij twaalf jaar geleden dat ik er voor het laatst was, maar het eiland was nog steeds zo mooi als in mijn herinneringen. Misschien zelfs wel een beetje mooier! 

Helaas hebben we de eerste twee dagen niet zo heel mooi weer gehad. Het was erg bewolkt en zo nu en dan kwamen er gigantische stortbuien regen over ons heen. Gelukkig was het de laatste dag wel prachtig weer en hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje.

Ik had uiteraard mijn camera mee naar Schiermonnikoog en heb een aantal foto’s gemaakt, welke ik uiteraard graag met jullie deel! Hier komen ze!

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Behalve deze foto’s heb ik er nog veel meer gemaakt, maar dit waren degenen die ik de moeite waard vond om te delen. Ik had ook nog een aantal foto’s op het strand willen maken, maar helaas had ik hier geen tijd meer voor. De focus van de drie-daagse op Schiermonnikoog lag op reflecteren op jezelf en je project. We hebben allemaal een presentatie moeten houden over onze voortgang en dit nam erg veel tijd in beslag, waardoor er helaas niet zo veel tijd over bleef om te fotograferen.

Schiermonnikoog

Ik wil echt heel graag nog eens terug naar Schiermonnikoog om mij echt te focussen op het maken van foto’s, want dit zijn eigenlijk meer tussendoor foto’s, dan echt fotografische hoogstandjes. Wie weet dat ik deze zomer nog eens terug ga voor een paar dagen! We zullen zien 🙂

Ben jij wel eens op Schiermonnikoog geweest?

♥ – Tini 

* Een kleine side note; ik heb problemen met de kalibratie van mijn beeldscherm, hierdoor kan het zijn dat de foto’s op jullie scherm een gele ondertoon heeft waardoor ze er niet zo kleurecht uitzien als ik zou willen, maar hier kan ik helaas niets aan doen.  Wil je meer van mijn fotografie zien, klik dan hier.