wishlist update 2

Wishlist update #2 – Barcelona en een stapeltje boeken

Het eerste halfjaar van 2016 zit er alweer bijna op! Het is niet normaal hoe snel dit jaar voorbij vliegt. Aan het eind van ieder kwartaal neem ik even een kijkje op mijn wishlist om te zien of er al weer iets kan worden afgestreept. Wat ik de vorige keer al af heb kunnen strepen kun je hier nog even teruglezen. En ook deze keer heb ik weer een aantal punten op mijn lijstje kunnen doorstrepen, lees dus snel verder om erachter te komen wat dit allemaal is geweest! 

Barcelona

Op mijn wishlist staat een lijstje met landen en plaatsen die ik nog heel graag zou willen zien. Dit is een lijstje dat zeker nog wel uitgebreid gaat worden in de loop van de tijd, maar de eerst bestemming kan ik inmiddels afstrepen! Van 21 mei tot en met 25 mei ben ik namelijk naar Barcelona, Spanje, geweest! Ik heb echt ontzettend leuke dagen gehad en ik ben ook echt een beetje verliefd geworden op deze stad. De gebouwen waren echt adembenemend mooi en ik weet nu al dat ik heel snel een keer terug wil.

Als je benieuwd bent, wat ik allemaal heb uitgespookt in Barcelona, dan kun je mijn reisverslag lezen, welke ik een paar weken geleden al heb geplaatst hier op mijn blog 🙂

Sagrada Família, wishlist

Boeken

Behalve landen die ik wil bezoeken, staan er ook behoorlijk wat boeken op mijn wishlist. De afgelopen jaren heb ik het investeren in boeken een beetje links laten liggen, omdat ik er niet genoeg ruimte voor had in mijn studio. Ik kon er geen mooie boekenkast kwijt en dus besloot ik maar gewoon helemaal geen boeken meer te kopen. Achteraf super zonde, want behalve dat ik lezen heel erg leuk vind, staan boeken ook gewoon heel erg mooi in je interieur. Vandaar de lange boekenlijst op mijn wishlist.

De afgelopen tijd heb ik maar liefst drie nieuwe boeken gekocht! En twee van deze boeken kocht ik tijdens mijn verblijf in Barcelona. Van de twee boeken die ik in Barcelona kocht, staat er maar één echt op mijn wishlist en dat is het boek van Vans Of The Wall. Deze had ik gewoon via internet in Nederland kunnen bestellen, maar ik wilde heel graag een mooie herinnering meenemen vanuit Barcelona. Dus toen heb ik hem maar gewoon meegenomen. Ook kwam ik in Barcelona het kleine boekje Men & Cats tegen. Deze stond niet op mijn wishlist, maar het is gewoon zo’n leuk boekje dat ik hem niet kon laten liggen.

boeken, barcelona, urban outfitters, Vans, wishlist

Tot slot, het derde boek wat ik heb gekocht. Ook deze stond niet op mijn wishlist, maar wilde ik wel heel graag hebben toen ik hoorde dat ie uitgekomen was. En dat is het boek van Anna Nooshin. Als je meer wilt weten of dit boek, dan kun je de review lezen die ik hierover geschreven heb. Ik vind het echt een super leuk boekje en hij las ook lekker weg 🙂

Anna Nooshin On Life boek review, wishlist

Fotografie

Ook op het gebied van fotografie heb ik niet stilgezeten en een klein puntje van mijn wishlist kunnen afstrepen. Ik heb namelijk meer geëxperimenteerd met avond fotografie! Ik vind de nacht echt prachtig en wilde heel graag meer doen met nachtfotografie. Toevallig kreeg ik voor de Leeuwarden Studenten Krant een eigen fotopagina toegewezen en mocht ik zelf een thema kiezen. Wat dit precies geworden is, laat ik nog even geheim, maar het past zeker in het straatje van experimenteren met nachtfotografie.

Wat ik wel al kan laten zien zijn deze foto’s van mijn mooie stadje, Leeuwarden:

wishlist

En dat was ‘m weer voor het afgelopen kwartaal. Ik ben best goed op weg met het afstrepen van dingen op mijn wishlist en dat voelt goed! Ik heb de afgelopen tijd keuzes gemaakt, die misschien achteraf een beetje duur waren, maar ik ben er zo enorm blij mee! De reis naar Barcelona kwam financieel eerlijk gezegd niet goed uit, maar toch heb ik mij rijker gevoeld dan ooit! En dat klinkt misschien heel cheasy, maar dat tripje heeft mij gewoon heel veel goed gedaan. En dat is veel meer waard dan het hebben van heel veel geld!

De afgelopen weken ben ik ook veel meer met fotografie bezig geweest en ik ben blij dat ik, ondanks slaaptekort, een aantal keren midden in de nacht de straat op ben gegaan. Ik wil nog veel meer expirimenteren, maar de eerste grote stappen zijn gezet! Dus vooruit, hier nog één foto van mijn nachtelijke experiment, gewoon omdat ie zo mooi is 😉

wishlist

Er blijft nog genoeg leuks over op mijn wishlist om af te strepen! Maar, als ik zelf zou mogen kiezen en alles zou mogelijk zijn, dan zou ik het liefst de MacBook Pro van het lijstje willen afstrepen. Gelukkig ben ik heel realistisch en weet ik dat dit niet haalbaar is, maar dromen is altijd goed, toch? 😉

Als alles mogelijk zou zijn en jij mag één ding van je wishlist afstrepen, wat zou jij dan willen doen of kopen?
Laat het zeker even weten in de comments, ik ben zeer benieuwd!

♥ – Tini