stil

Waarom het zo stil is hier

Al een week geen Answer a Day posts en ook de laatste twee zondagen waren erg stil. Hoog tijd om jullie eens in te lichten waarom het zo stil was. 

Watskeburt

Allereerst heb ik het de afgelopen twee weken enorm druk gehad. Ik ben een paar dagen opgenomen geweest in de kliniek van het UCMG*, omdat ik deelnam aan een proefpersoon trial. Hierover komt zeer binnenkort nog een post online waarin ik vertel over mijn ervaring. Naast dat ik een klein weekje in de kliniek moest verblijven, moest ik daarna nog zes keer dagelijks terugkomen en dit is wat mij fysiek toch wel een beetje heel erg heeft gesloopt.

Daarnaast was ik ook enorm druk met de nieuwe editie van de LSK*. Er zijn fotografen en schrijvers te weinig, waardoor ik deze editie meer moet doen dan de vorige. In combinatie met het hele UMCG gebeuren eiste dit enorm veel van mijn tijd. En ook enorm veel van mijn energie.

Wel heb ik een flink aantal artikelen al klaar staan om online te zetten, maar ik heb er nog geen passende foto’s bij gemaakt. Nu denken jullie vast, ‘Tini, wat kan ons die foto’s schelen?’ Maar ik vind die foto’s juist belangrijk. Sinds ik ben begonnen met bloggen ben ik weer veel meer met fotografie bezig. Ik vind een passende foto bij mijn artikelen heel erg belangrijk, om een bepaald gevoel over te brengen. Daarom wil ik niet zomaar ineens een artikel zonder een foto online gooien. Dan voelt het voor mij niet compleet.

Dus, vandaar dat het zo stil is hier. Deze week is nog even heel chaotisch, maar aanstaande zondag zal er weer gewoon om 10.00u een artikel online komen:) Dit zal het derde onderwerp van de bloggers boot camp worden, want ook al is deze inmiddels allang afgelopen, wil ik toch de laatste twee onderwerpen nog publiceren.

Answer a Day

Deze rubriek heeft mij laten inzien hoe enorm snel de dagen eigenlijk voorbij vliegen. Ik ben wel eens vaker een dagje of twee later met publiceren, maar een week lang niets publiceren is wel heel erg lang! Ik hoop dit dan ook vanaf zondag weer dagelijks op te pakken. Een dagje later vind ik nog wel kunnen, maar het feit dat er nu al een week niets gepost is in deze rubriek vind ik echt enorm jammer. Aan de andere kant, kunnen jullie straks anderhalve week aan antwoorden achter elkaar door lezen. Een beetje alsof je je favoriete serie bingewatched dus 😉

Dit was even een kleine update van mijn kant en zoals de afbeelding hierboven zegt; ik ben zo terug! Maar nog heel eventjes wachten dus 🙂 

♥ – Tini


*UMCG staat voor Universitair Medisch Centrum Groningen
*LSK staat voor Leeuwarder Studenten Krant, waar ik voor fotografeer en deze editie ook een artikel voor schrijf.