team

20 augustus 2016 – Team

Voor welk team ben je?

Team “Rustige buren” 

En dat is natuurlijk geen bestaand team, maar ik zou willen dat ie bestond.. Ik word de laatste weken echt al knettergek van één nieuwe buurvrouw, maar sinds deze week heb ik schijnbaar ook nieuwe bovenburen en die zijn nog een stuk erger! Sinds gisteravond rond een uur of acht is er non-stop keiharde muziek aan het spelen daar. En het ergste is dat het gisternacht pas rond drie uur op hield, maar vervolgens rond half zes in de ochtend weer begon.

Ik vraag me af wanneer die mensen in godsnaam een keer slapen? Het is echt belachelijk. En ik weet het niet zeker, maar ik vermoed ook nog dat de bewoner zelf de muziek maakt, als in, zingen, Afrikaanse trommels, een zware bas, ALLES!

Weetje, ik ben echt een toffe buurvrouw. Ik klaag niet heel niet snel namelijk, al zul je door mijn geklaag hier en op Twitter er misschien anders over denken, maar over het algemeen klaag ik niet snel. Ik begrijp het wel als mensen eens een feestje willen houden en daardoor een nachtje door gaan met harde muziek, prima. En ik begrijp het ook heus wel als je kind eens een mindere dag heeft en daardoor veel huilt.

Maar jeetje, rechts van mij is het constant geschreeuw en een krijsend kind en zodra het kind weg is harde muziek en nu boven mij is het constant harde muziek. Het begint mij nu echt de strot uit te komen. Het is zo ontzettend jammer. Als mensen zich nou eens wat meer bewust waren van hoeveel lawaai ze eigenlijk maken en er iets meer om zouden denken, dan hoefde ik niet zo te klagen.

Want zodra het normaal geluiden zijn, is het hier prima wonen. Maar door al het lawaai wordt het wel flink verpest voor mij nu.