snack

17 september 2016 – snack

Wat is je favoriete snack?

Wat niet?

Eerlijk. Ik houd van eten, maar nog meer houd ik van snoepen en dus snacken. Ik heb dan ook heel lang nagedacht over dit antwoord en ik denk toch echt dat het de frikandel speciaal wordt. Met extra veel uitjes. Ik haat het namelijk als snackbars ineens vet zuinig met uitjes gaan doen. Ik betaal voor de speciaal saus, dus flikker er please gewoon lekker veel uitjes bij. In de wijk waar ik tegenwoordig woon zitten twee snackbars. De één is echt heel dichtbij, maar is mega zuinig met de uitjes en de ander is iets verder weg, maar gewoon heel erg duur. Wat dat betreft mis ik mijn oude wijkje soms wel. Daar zat een snackbar die bij wijze van spreken de gulden prijzen nog hanteerde. Die snackbar was zo ontzettend goedkoop, niet normaal. En ze waren ook heel erg lekker en ook nog eens absoluut niet zuinig met de uitjes. Misschien wordt het tijd om ‘for old times sake’ eens terug te gaan naar die snackbar, haha!