TV show

20 september 2016 – TV show

Wat is je favoriete TV show?

Expeditie Robinson!

Ik kijk natuurlijk heel veel series en ik wilde eigenlijk eerst The Walking Dead neerzetten. Alleen dat is eigenlijk niet echt een TV show, maar meer een serie. Expeditie Robinson daarentegen is wel echt een TV show, dus dat is mijn antwoord voor vandaag.

Dit seizoen kijk ik weer trouw elke donderdagavond en ik ben heel erg blij dat Anna Nooshin en Kraantje Pappie meedoen. En dat ze ook nog eens in hetzelfde team zitten! Dat maakt het nog net even wat leuker om te kijken. Ik ben heel benieuwd hoe ver ze het gaan schoppen en wat voor gekke proeven ze allemaal nog moeten gaan doen.

Als je trouwens benieuwd bent welke series ik allemaal kijk dan kun je even een kijkje nemen bij dit artikel: TV-serie TAG