meest eerlijke

25 oktober 2016 – Meest eerlijke

Wat is het meest eerlijke ding dat je vandaag hebt gezegd:

De reden waarom ik niet op school was.

Iemand vroeg mij waarom ik niet op school was, ondanks dat ik gister gezegd had dat ik er wel zou zijn. ik was echter gisteravond tot half één in de nacht aan het fotograferen voor de Leeuwarder Studentenkrant, dus ik was echt kapot toen ik eenmaal thuis was. Toen ik vandaag wakker werd had ik echt geen zin om naar school te gaan en tussen allemaal mensen te zitten werken, dus ben ik thuis gebleven. Thuis heb ik wel gewoon lekker aan school gewerkt, lekker in alle rust.

Ik kan er gewoon niet zo goed tegen als ik op een enorm veel verschillende mensen spreek. En gisternacht ben ik met twee redactieleden langs studentenhuizen in Leeuwarden geweest om te kijken of ze een beetje gastvrij zijn. Het was ontzettend gezellig, maar ook enorm druk. Dit soort dingen eist gewoon enorm veel van mijn energie en daarom had ik vandaag echt even een dagje nodig om thuis bij te komen.