afgelopen week

30 december 2016 – Afgelopen week

Schrijf op wat je de afgelopen week hebt gegeten:

O, wat fijn dat ik deze vraag nu pas lees. Als ik dit eerder had geweten had ik het serieus gewoon bijgehouden. Ik zal eens even flink in mijn geheugen graven en proberen zoveel mogelijk hier op te schrijven.

zaterdag 24 december
Cornflakes met melk, Breaker banaan, vier bruine bollen met jong belegen kaas, patatje pinda met twee frikandellen speciaal en een kommetje naturel chips. Drinken vooral Spa Lemon en Pepsi Cola.

zondag 25 december
Een paar stukken suikerbrood met roomboter, kerstkoekjes, Couselette (een oven gerecht met witte bonen, veel groentes, gebakken eend, worstjes en een sausje), vanille ijs gemengd met koffiesmaak ijs. Drinken: warme chocomelk met slagroom, thee en Pepsi Cola.

Maandag 26 december
Een paar stukken suikerbrood met roomboter, kerstkoekjes, cake, kaasfondue met stokbrood, stukjes komkommer, paprika en champignons. Drinken hetzelfde als zondag.

Dinsdag 27 december
Een paar stukken suikerbrood met roomboter, 2 sneetjes bruin brood met vruchtenhagel, 2 hard gekookte eitjes, ovenpizza en een kommetje naturel chips. Drinken thee en Pepsi cola.

Woensdag 28 december
Cornflakes met melk,4 bruine bollen met jong belegen kaas, een stroopwafel, 8 bitterballen, 6 chickenwings van KFC. Drinken: Spa Lemon, Fanta Tropical, Pepsi Cola.

Donderdag 29 december
Cornflakes met melk, Breaker banaan, verschillende Tapas gerechten waaronder biefstukbolletjes in knoflooksaus, frietjes met aioli saus, gevulde champignons, gebakken zalm. Een Turkse tosti broodje kaas. Drinken: Vooral veel alcohol (Captain Morgan + Cola)

Vandaag
Twee afbakbroodjes met jong belegen kaas en een oliebol. Drinken: water.

Best confronterend om dit allemaal op te schrijven, want dit is natuurlijk precies een week waarin ik mega ongezond eet. Tijdens de feestdagen heb ik echt lak aan mijn eetpatroon en eet ik gewoon waar ik lekker zin in heb, Moet kunnen die ene week per jaar vind ik. Normaal gesproken eet ik wel iets gevarieerder en vooral ook iets gezonder haha. Meer groentes, minder snacks voornamelijk. Een dingetje wat ik wel altijd doe, wat eigenlijk ook heel slecht voor je is, is mega veel frisdrank drinken. Ik geef ook heel eerlijk toe dat ik gewoon een beetje frisdrank verslaafd ben. Al die smaakjes en dergelijke, I love it. Afkicken van frisdrank vind ik oprecht echt heel moeilijk. Vooral, omdat ik ook gewoon heel erg van prik houd. Tegenwoordig probeer ik de Pepsi Cola etc, wel zoveel mogelijk te vervangen voor Spa Lemon, maar pff, het blijft een dingetje, haha!