concert

16 februari 2016 – Optreden

Wat is het laatste optreden of concert waar je naar toe bent geweest?

Ik denk serieus dat dit Kraantje Pappie in de Oosterpoort Groningen is geweest. Of telt een cabaret voorstelling ook als optreden? Want dan is het de finale van Jonge Cabaretiers in De Harmonie geweest afgelopen zaterdag. Wat overigens ook ontzettend leuk was. Ik ging daar met mijn ouders en twee kennissen heen. Er waren die avond 4 jonge cabaretiers die het tot de finale geschopt hadden en het die avond tegen elkaar opnamen. Er was een publieksprijs en een juryprijs te winnen, maar het was na de vier optredens al snel duidelijk wie de overduidelijke winnaars zouden zijn. De eerste cabaretier en de laatste cabaretier waren namelijk steen- en steengoed. De tweede en derde waren vrij matig. De derde was zelfs zo vreselijk dat ik na vijf minuten al dacht: ‘ hoe lang gaat hij nog door?’. Hij was gewoon echt niet grappig. Maar het was verder echt een superleuke avond en ik heb superveel gelachen. Het was lang geleden dat ik echt iets met mijn ouders had gedaan dus dat maakte de avond ook nog wel een beetje speciaal.


♦ Lees hier het antwoord van 16 februari 2016